У соціальній мережі розмістили публікацію, в якій висміяли майбутнє росії. Через те, що росія почала війну в Україні, на території РФ вводяться всілякі санкції. Наприклад, такі журнали як Tatler, Vogue, GQ і Glamour припинили своє існування для росіян.

Відповідну публікацію можна побачити в Telegram-каналі "Культурна пральня"

Потрібно нагадати про те, що агресивна армія РФ за наказом Путіна напала на Україну. Однак ворог сильно недооцінив міць українського народу і ЗСУ.

ЗСУ
ЗСУ

Є відомості про те, що окупанти хотіли взяти Україну за пару днів, але, зараз йде вже 14 день війни, де українці дають гідну відсіч армії Путіна.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Через останні жахливі події в Україні - бомбардування росією звичайних мирних жителів і житлових кварталів, практично весь світ почав вводити санкції проти росії та її громадян.

"Майбутнє російського глянцю після закриття журналів Tatler, Vogue, GQ і Glamour", - підписаний пост в соціальній мережі.

Дуже важливо відзначити, що всі ці санкції далеко не кінець, а навпаки, тільки початок ізоляції росії від цивілізації. Російський рубль впав до рекордних значень, а економіка ворога тріщить по швах.

Нагадаємо, що Олександр Пономарьов назвав відмінності українців від росіян.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", у Росії почали палити військкомати, щоб не відправляти дітей воювати з Україною.

Також портал "Zhaj" писав, що у мережі повідомили, що з головного сталося за останню ніч в Україні.