У соціальній мережі розмістили публікацію, в якій висміяли майбутнє росії. Через те, що росія почала війну в Україні, на території РФ вводяться всілякі санкції. Наприклад, такі журнали як Tatler, Vogue, GQ і Glamour припинили своє існування для росіян.

Відповідну публікацію можна побачити в Telegram-каналі "Культурна пральня"

Потрібно нагадати про те, що агресивна армія РФ за наказом Путіна напала на Україну. Однак ворог сильно недооцінив міць українського народу і ЗСУ.

ЗСУ
ЗСУ

Є відомості про те, що окупанти хотіли взяти Україну за пару днів, але, зараз йде вже 14 день війни, де українці дають гідну відсіч армії Путіна.

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Сонячна буря викликає масштабний збій енергосистем: постраждає вся планета Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців
Показати ще

Через останні жахливі події в Україні - бомбардування росією звичайних мирних жителів і житлових кварталів, практично весь світ почав вводити санкції проти росії та її громадян.

"Майбутнє російського глянцю після закриття журналів Tatler, Vogue, GQ і Glamour", - підписаний пост в соціальній мережі.

Дуже важливо відзначити, що всі ці санкції далеко не кінець, а навпаки, тільки початок ізоляції росії від цивілізації. Російський рубль впав до рекордних значень, а економіка ворога тріщить по швах.

Нагадаємо, що Олександр Пономарьов назвав відмінності українців від росіян.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", у Росії почали палити військкомати, щоб не відправляти дітей воювати з Україною.

Також портал "Zhaj" писав, що у мережі повідомили, що з головного сталося за останню ніч в Україні.