Українські жінки 8 березня 2022 року не чекають на подарунки і привітання. Натомість вони беруть в руки зброю і йдуть захищати свою Батьківщину.

У мережі шириться звернення жінок України до окупантів, від якого мороз йде шкірою.

«Ми – жінки України! Ми благословили наших чоловіків на захист нашої землі. Ми вже вивезли наших дітей у безпечне місце. Генофонд нашої нації захищений. Ми приєднуємося до наших чоловіків і української армії. Ми будемо знищувати ворога на кожному сантиметрі нашої землі, у кожному місті, селі, в лісі і в полі. За кожну дитину, літню людину, кожен розбитий будинок, навіть сарай. Ми будемо відстрілювати вас, як скажених собак. Слава Україні! Смерть ворогам!», - заявили українські захисниці.

«Як святкують 8 березня в Україні. Бо ми — країна, де кожен і кожна рівні. Де кожна має право і на захист, і на боротьбу. Сотню років тому жінки виходили виборювати свої права, рівність та справедливість. Сьогодні вони змушені теж боротись. Тільки тепер вже зі зброєю в руках за мир на власній землі. Перемоги у цій боротьбі, дорогі захисниці! Миру на українській землі! Свободи українському народу», - підписали відео його автори в соцмережах.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Нагадаємо, що в Івано-Франківську СБУ затримали інформатора РФ: "крутилася" біля аеропорту і вивчала маршрути

Раніше повідомлялося, що в Маріуполі "Азов" успішно контратакував і знищив роту російських військових: українці не здаються

Також, російська армія деморалізована й уповільнила темп після доброго прочухана від ЗСУ: 13-й день війни наблизив Україну до перемоги.