У мережі розповіли історію українця, який вдень захищає Охтирку від окупантів, а вночі оперує людей. Ось як виглядають сучасні супергерої.

Йдеться про мера міста Охтирка, що в Сумській області, Павла Кузьменка. За своєю спеціальністю він лікар. Вдень чоловік робить все можливе для того, щоб налагодити життя в розбомбленому російськими окупантами місті, а вночі оперує людей, які цього потребують.

Павло Кузьменко, фото: вільне джерело
Павло Кузьменко, фото: вільне джерело

"Особисто я вважаю, що Охтирка-місто-герой! А його керівник, Павло Петрович Кузьменко, який вдень рятує місто, а вночі оперує людей — за фахом він лікар) - справжній супергерой і заслуговує — найвищих нагород! Громада Охтирки, її мирні жителі, стали заручниками російської агресії і гідно тримаються в цій ситуації", - зазначив голова Сумської Військової адміністрації Дмитро Живицький.

Охтирка, фото: вільне джерело
Охтирка, фото: вільне джерело

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Охтирка одна з перших відчула на собі напад агресора, і зараз там знищена ТЦ, місто залишилося повністю без тепла. Крім того, був розгромлений склад з продуктами харчування, будматеріалами, а також зруйнована стоянка бензовозів.

Варто відзначити, що в понеділок, 7 березня відбудеться вже третій раунд переговорів. Радник офісу президента Михайло Подоляк зазначив, що українська сторона не досягла під час другого раунду цілей, на які розраховувала.

Які питання будуть обговорені в цей раз-нікому невідомо, так як процес вирішили тримати в секреті. Однак, є надії, що одним з питань на порядку денному буде припинення вогню.

Нагадаємо, що ЗСУ допитали пілота літака, збитого під Харковом: виявився замкомандира і працював за координатами від генерала

Раніше повідомлялося, що Путін, готовий? У Гаазі розглянуть військові злочини РФ проти України

Також, Олексій Резніков дав українцям прості рекомендації, як швидко здолати ворога