У мережі розповіли про інцидент, який стався в місті Мелітополь. Пенсіонерка віддала всі гроші, які збирала на похорон.

Новий пост з'явився на акаунті Освіторія в соціальній мережі Facebook.

Там розповіли про звичайну українську пенсіонерку, яка продовжує працювати вчителькою. Вона вирішила віддати свої гроші для допомоги постраждалим.

Варто відзначити, що ці гроші вона збирала на власні похорони, але, не може пройти повз ситуації, що склалася в країні. Разом з грошима вона залишила записку, яка замотивувала українців ще сильніше.
"Я поки не буду вмирати" - йдеться в повідомленні під постом. Це доводить, що українці сильний народ, і їх не зламати навіть за часів війни.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Крім того, наприкінці грудня в Україні запустили програму, завдяки якій українці отримали по тисячі гривень за вакцинацію. Багато хто так і не скористався цією послугою, і за перші два дні війни пожертвував понад 200 мільйонів гривень з тієї самої ковидної тисячі.

"200 мільйонів гривень з підтримки українці перерахували на потреби нашої армії. Менше ніж за добу! Ви неймовірні! - йдеться в повідомленні під постом.

Виплати через єПідтримку, Youtube
Виплати через єПідтримку, Youtube

Громадяни продовжують перераховувати гроші на допомогу українській армії, і яка це сума на сьогоднішній день - невідомо. До слова, Джамала, яка покинула територію країни, виступила на національних відборах на Євробачення Німеччини та Румунії, де всі зібрані гроші вирішили передати Україні. Ось, наприклад в Німеччині вдалося зібрати 67 мільйонів євро допомоги.

Нагадаємо, що ЗСУ підбили ще один російський корабель у Чорному морі і відправили його у відомому напрямку

Раніше повідомлялося, що Російський загарбник сам здався в полон до ЗСУ на прохання дівчини

Також, Джим Керрі заступився за Україну після нападу Путіна