Стало відомо про 11-річного хлопчика, який самостійно дістався із Запоріжжя до Словаччини. Батьки написали всю інформацію на руці.

Про це повідомив народний депутат Олексій Гончаренко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, активним користувачем якої він є.

У повідомленні йдеться, що маленький українець, якому всього 11 років, самостійно дістався із Запоріжжя до Словаччини. Він перейшов кордон з одним пакетом, паспортом, а також номером телефону родичів, який батьки написали на його руці.

Приїхав він в іншу країну, так як його сім'я була змушена залишитися в Україні, а на кордоні його зустріли волонтери зі Словаччини. Завдяки телефону на руці він зміг зв'язатися з родичами зі Словаччини, які його потім і забрали.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Дітям зараз теж дуже важко, і потрібно якомога сильніше убезпечити їх від наслідків війни.

Дитина-біженець, фото: Facebook
Дитина-біженець, фото: Facebook

Варто відзначити, що за оцінкою верховного комісара ООН у справах біженців Філіппо Гранді, за останні 10 днів в сусідні країни втекло понад півтора мільйона чоловік.

Дитина-біженець, фото: Facebook
Дитина-біженець, фото: Facebook

"Ця криза біженців в Європі зростає швидкими темпами з часів Другої світової війни", - написав Гранді в Twitter. ЄС прийняв механізм захисту українських біженців без надання в притулок.

Нагадаємо, що ЗСУ підбили ще один російський корабель у Чорному морі і відправили його у відомому напрямку

Раніше повідомлялося, що Російський загарбник сам здався в полон до ЗСУ на прохання дівчини

Також, Джим Керрі заступився за Україну після нападу Путіна