Українська синоптик Наталка Діденко поширила у соцмережах допис від Пилипа Духлія, співзасновника та директора школи у BroBots.

Чоловік, який вивчав психотерапію, закликав українців ніколи не пробачати скоєне зло всім росіянам. На його думку, не можна робити винним у злочинах лише володимира путіна.

«На Україну напав не Путін. Над нашими містами літають літаки російської федерації з пілотами російської федерації, що кидають бомби російської федерації. На наші міста летять ракети, гради і смерчі російської федерації. В наші міста і села входить техніка і піхота російської федерації, і висаджується десант російської федерації. Саме армія російської федерації вбиває наших дітей, жінок, літніх людей і чоловіків, знищують наші міста. Саме через напад російської федерації мільйони українців позбавлені роботи, житла, зв'язку з рідними і стають біженцями», - нагадав Духлій.

Він додав, що перелік бід можна продовжувати, проте головне - на Україну напав не Путін, а країна під назвою російська федерація.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«І кожен громадянин російської федерації несе за це відповідальність. Будь ласка, не позбавляйте росіян цієї відповідальності, зводячи все до однієї потвори», - попросив українець.

«Саме так. Саме народ росії вибрав путіна відповідно до своїх вподобань. Путін робить саме те чого бажає народ росії. Саме народ росії кричав в "едином порыве" Крым наш!. Знищити Україну - це БАЖАННЯ народу росії», - пишуть в коментарях до допису.

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна закликала росіян протестувати і змусила думати, показав "нашу правду"

Раніше повідомлялося, що Вакарчук, Решетник і Козловський звернулися до українців і вселили віру в перемогу

Також, "Україна в надійних руках": офіцер запасу Святослав Вакарчук боронитиме Батьківщину пліч-о-пліч з земляками.