Задоволений глава Миколаївської ОГА Віталій Кім похвалився віджатим у окупантів целехоньким бронеавтомобілем "Тигр". Про це він написав на власній сторінці в соціальній мережі Facebook.

За його словами, тепер українці будуть ганяти рашистів по полях на їх же техніці.

«Миколаїв. 12:45, 6 березня. Тепер у мене є свій власний трофейний "Тигр". Готуйтеся, окупанти. Будемо лупити вас вашою ж технікою», - написав Кім.

Відзначимо, що бронеавтомобіль підвищеної прохідності "Тигр" - гордість російської армії. Вперше їх випробували на навчаннях в 2020 році.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Здоров'я, удачі, везіння, і побільше трофеїв! Слава Україні", "Молодці, хлопці! Герої наші!!!! Дай вам Бог здоров'я!!! Бережіть себе!!! Слава Україні, Слава Героям!!!", "З богом, ангела хранителя і Божого благословення", "Захоплююся вами! На день Перемоги покатайте! Бережи вас Бог!», «Хай Господь береже тебе, синочку! Хоч Я не твоя мати, але пишаюся тобою як рідним!", "Молодці хлопці! Нехай орківська техніка послужити українському народові! З Богом!!!», - коментують захоплені українці.

Нагадаємо, спроба номер два: у Маріуполі оголосили нову евакуацію населення, супроводжувати буде Червоний Хрест.

Раньше у мережі повідомили, що евакуація з Маріуполя відкладена, так як армія РФ не тримає обіцянку, стріляючи по людях.

Крім того, топ потужних фраз глави Миколаївської ОГА Віталія Кима: "Давайте їх спалимо". Багато фраз Віталія Кіма в мережі вже розібрали на цитати. Пропонуємо згадати найяскравіші.