Росія почала повномасштабну війну проти України і вже починає за це розплачуватися. У мережі з'явилося відео, на якому громадяни РФ скаржаться на високі ціни в магазинах. Ролик опублікований на сторінці alkhim66 в instagram.

Вже 10-й день в Україні триває війна, яку розпочав глава РФ Володимир Путін. Практично всі країни світу бачать, що відбувається в Україні, а ось росіяни не всі розуміють або хочуть розуміти, що творить Володимир Путін.

Скрін з відео
Скрін з відео

Багато компаній припиняють співпрацю з РФ і йдуть з країни, також ряд країн вводить жорсткі санкції, щоб зупинити геноцид українців, який влаштував Кремль. Так, перші "плоди" злочинів Путіна росіяни вже почали пожинати. У мережі з'явилося відео, на якому громадяни РФ скаржаться на підвищення цін в магазинах.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Відзначається, що в одну мить ціни на продукти злетіли відразу на 30%. Подорожчало все від" доширака " до масла і згущеного молока. Наприклад, за банку згущеного молока росіяни зараз платять 164 рубля, жінка на відео зазначила, що думала, що на ціннику 64 рубля.

Відео можна подивитися тут.

Раніше Знай писав, Тарас Тополя проміняв Музичні інструменти на зброю - подав справжній приклад: "Не так ми це уявляли". Артист вирішив висловитися про ситуацію в Україні, а також попросив підтримати його творчість.

Також ми писали, Павло Зібров подякував військовим, які захищають Україну - вірить у перемогу: "Ми - незалежні, сильні, єдині".

Нагадаємо, зірка "Орел і Решка" Настя Івлєєва закликала особисто Путіна зупинити війну в Україні.