На 10 день війни, яку росія на чолі з путіним розгорнула проти України президент нашої вільної Батьківщини Володимир Зеленський в черговий раз звернувся до народу.

Він зазначив, що говорив з главою світового банку Девідом Малпассом, виконавчим директором Міжнародного валютного фонду Христиною Георгієвою. Є згода між найбільшими фінансовими інститутами заради підтримки України. Вже є рішення про невідкладну допомогу і десятки мільярдів доларів на відновлення України після війни. І це тільки перші рішення.

Володимир Зеленський, скріншот
Володимир Зеленський, скріншот

"Упевнений, що вже скоро ми зможемо сказати нашим людям: повертайтеся! Повертайтеся з Польщі, Румунії, Словаччини та всіх інших країн. Повертайтеся, тому що загрози більше немає" - оптимістично підмітив Володимир Зеленський.

Також неможливо не звернути увагу на те, що російська армія не вийшла на плановані рубежі, але вийшла майже на 10 тисяч убитих російських військових.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Це страшно. Це хлопці 18-20 років, зовсім молоді, майже діти. Солдати, яким навіть не змогли пояснити, за що вони йдуть воювати... 10 тисяч! Росія точно могла б дати цим своїм людям що-небудь інше крім смерті",- уклав президент України.

Також він зазначив, що після перемоги над армією "терористичної федерації" Україна отримає мільярди доларів на відновлення держави.