Королева Іспанії Летиція одягалася в традиційну вишиванку, щоб підтримати український народ, який вже тривалий час піддається жорстоким атакам з боку ворожих військ РФ.

Хоч королівська особа ніяк не прокоментувала страшні часи для всіх українців, але все ж чітко позначила свою позицію іншим способом. Летиція одягла вишиванку з характерним українським орнаментом на благодійну зустріч Mutua Madrileña в Мадриді, тим самим висловивши відповідь на російську агресію, від якої страждає мирне населення вже декілька днів. Про це розповіло іспанське видання El Mundo.

Королева Летиція на благодійній зустрічі Mutua Madrileña
Королева Летиція на благодійній зустрічі Mutua Madrileña

Дружина короля Філіпа VI не побоялася порушити традиційний Королівський нейтралітет і протокол, який забороняє монархам реагувати на політичні конфлікти і війни. Летиція сміливо вийшла на сцену під оплески натовпу, розплавила плечі і виступила зі своєю промовою.

"Королівська сім'я продовжує демонструвати свою підтримку Україні і робить це жестами і словами. Якщо минулої неділі під час свого виступу на вечері з нагоди відкриття Всесвітнього мобільного Конгресу король Філіп порушив традиційний королівський нейтралітет, засудивши війну, то тепер це зробила королева Летиція", – написали під відео видання на Youtube.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нагадаємо, "Прихильник свободи слова": Ілон Маск заявив, що не блокуватиме через StarLink російські інформаційні агентства

Як повідомляв Знай.uа, MamaRika відреагувала на указ Путіна до мобілізації 16-річних дітей: "Досить ссать"

Також портал Знай.uа писав, що Борис Джонсон заговорив українською, щоб уявити, як бути на війні з Росією