Переважна більшість українців переконана, що наша держава зможе перемогти у війні з Росією.

Про це свідчать дані соціологічного опитування, проведеного дослідницькою компанією Gradus Research.

Так, 82% респондентів відповіли, що українська армія зможе відбити наступ ворога, і лише 8% думають, що цього не трапиться.

Результати опитування. Gradus Research

При чому головною запорукою перемоги України опитувані вважають міць Збройних сил. Так відповіли 63% респондентів.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також подолати окупантів, на думку українців, допоможе згуртованість та супротив суспільства – 61%, військова допомога Заходу – 58%. Дещо рідше українці називали посилення західних санкцій проти РФ – 49%, деморацізацію російської армії – 40% та об’єднання усіх політичних сил країни – 39 %.

Окрім цього, за даними опитування, з початком війни життя більшості українців докорінно (27%) або сильно (45%) змінилося. Слабо змінилося життя 12% опитуваних, а 5% респондентів зазначили, що їхнє життя зовсім не змінилося.

Результати опитування. Gradus Research

Опитування було проведено серед 2144 респондентів методом анкетування в мобільному додатку у період з 28 лютого по 1 березня 2022 року.

Нагадаємо, що в Укрпошті розповіли, як отримати пенсію та інші виплати в умовах війни.

Читайте також, що влада РФ розпочинає нову інформаційну кампанію, щоб "відбілити" себе в очах людей.