Українські захисники не тільки дають гідну відсіч ворогові, а й рятують мирне населення, по якому противник веде вогонь. Так, МВС України повідомляє, що з практично повністю зруйнованої Волновахи вдалося врятувати близько 100 осіб.

Вже третю добу правоохоронці проводять евакуацію мирного населення з Волновахи, де окупанти ведуть особливо інтенсивні обстріли. За цей час вдалося врятувати близько 800 мирних жителів. Всього за 3 березня правоохоронцям вдалося евакуювати близько 100 осіб. Відзначається, що в момент коли люди сідали в автобуси ворог почав обстріл з "Градів".

Евакуація. Фото: facebook / ДСНС
Евакуація. Фото: facebook / ДСНС

"Евакуація триває третю добу. За цей час з Волновахи вже евакуйовано близько 800 мирних жителів. Всі вони знаходяться в безпеці, їм надається медична та інша допомога. Місто досі перебуває під вогнем російських окупантів. Поліцейські, рятувальники, представники цивільно-військового співробітництва ЗСУ спільно з іншими силами безпеки і оборони максимально допомагають жителям покинути зону обстрілів. Сьогодні правоохоронці евакуювали близько 100 осіб. Переважно це жінки з дітьми, найменшим – близько року. У момент, коли люди сідали в автобуси, ворог почав поблизу обстріл з "Градів"", - йдеться в повідомленні.

Скрін facebook
Скрін facebook

Популярні новини зараз
Великі зміни на ринку землі в 2025 році: українці можуть втратити право власності Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги
Показати ще

Відзначається, що під час евакуації по дорозі правоохоронці підібрали ще дві сім'ї, які благали про допомогу. На даний момент люди в безпечному місці і забезпечені всім необхідним.

"По дорозі поліцейські підібрали в селах ще дві сім'ї, які благали про допомогу. Евакуйованих розмістили в містах, де немає обстрілів, про них піклуються місцева влада та волонтери. Біженців постачають продуктами і предметами першої необхідності", - йдеться в повідомленні.

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський закликав Путіна до переговорів, але не за 30-метровим столом: "Чого ти боїшся?".

Також ми писали, Як правильно здаватися в полон - інструкція для російських і білоруських загарбників.

Нагадаємо, 100 000 гривень і 10 тисяч доларів: український пенсіонер перерахував всі заощадження на потреби ЗСУ.