Росія почала повномасштабну війну в Україні вже 8 днів тому. Майже весь світ на боці українського народу. Також починають "прокидатися" і деякі росіяни. Так, колишня топ-менеджерка пошукової мережі Яндекс звільнилася через те, що ресурс не розповів про ситуацію в Україні. Про це пише telegram-канал "ONews Україна".

Колишня топ-менеджерка пошукової мережі Яндекс Антоніна Самсонова звільнилася, оскільки ресурс не висвітлював інформації про те, що відбувається в Україні. Вона заявила, що вважає дії компанії злочином, оскільки вона мовчить про обстріли російськими військами мирних українців.

Скрін telegram
Скрін telegram

"У зв'язку з тим, що Яндекс не відображає на головній сторінці yandex.ru інформацію про те, що російські війська обстрілюють міста України і вбивають мирних людей, прошу звільнити мене за власним бажанням. Дії компанії сьогодні я вважаю злочином і співучастю в нападі і війні", - написала вона.

Скрін telegram
Скрін telegram

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше Знай писав, Тарас Тополя проміняв Музичні інструменти на зброю - подав справжній приклад:"не так ми це уявляли". Артист вирішив висловитися про ситуацію в Україні, а також попросив підтримати його творчість.

Також ми писали, Павло Зібров подякував військовим, які захищають Україну - вірить у перемогу: "ми - незалежні, сильні, єдині".

Нагадаємо, Володимир Дантес, Анатолій Анатоліч і Потап звернулися до всього світу - в це неможливо повірити: "Світ, вставай, ти нам потрібен". Зірки звертаються по всіх можливих каналах, з проханням захистити Україну від ворога.