Топлес активістки пройшли маршем до посольства Росії в Іспанії на знак протесту проти Володимира Путіна і вторгнення російських військ в Україну.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Демонстранти топлес з групи Femen пройшли маршем до посольства Росії в Мадриді, Іспанія, на знак протесту проти вторгнення в Україну.

Вторгнення російських військ в Україну 24 лютого викликало величезний міжнародний резонанс з боку політичних лідерів і громадян усього світу.

Femen представили власну форму напівголих протестів. Феміністська група відома проведенням топлес-демонстрацій з цілого ряду питань, включаючи боротьбу з секс-туризмом.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Одна протестуюча написала на грудях "мир для України", а іншу сфотографували, як її відводять влади.

Революція проти війни в Україні
Революція проти війни в Україні

Жінки також тримали транспаранти з посланням підтримки, що переводить з іспанської на російську: "Вони не пройдуть".

Група активістів, що базується у Франції, була заснована в Україні в 2008 році, і вони часто протестують проти військ президента Росії Володимира Путіна і залякування України з боку Росії.

Femen вже деякий час протестують проти тиску Росії на Україну, опублікувавши в 2012 році заяву, в якій детально викладаються їхні цілі.

Вони також заявили, що хочуть «струсити жінок України, зробивши їх соціально активними», і сподівалися, що 2017 рік стане «жіночою революцією».

Останній протест Femen стався після того, як активістка групи влаштувала переполох біля посольства Росії в Іспанії.

Повідомляється, що кілька агентів вивели жінку з-під посольства, а кілька російських посольств по всій країні часто піддавалися протестам.

Революція проти війни в Україні
Революція проти війни в Україні

На одному з протестів оскароносний актор Хав'єр Бардем висловив підтримку Україні, взявши участь в акції протесту біля посольства Росії в Мадриді.

Протести громадян Росії в Австралії призвели до того, що деякі з них стояли біля посольств Росії і спалювали свої паспорти на знак протесту проти вторгнення російських військ в Україну.

Протести групи активісток Femen в Іспанії призвели до того, що одну оголену до пояса жінку відвезли.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що ЗСУ в черговий раз знищили ворога.