Російські окупанти почали масово створювати фейкові сторінки військових частин ЗСУ. Там ворог публікує неправдиву інформацію про втрати українських воєнних.

Про це інформує Верховна Рада України.

Так, стало відомо, що з мережі з'явилися фейкові сторінки 93-ї окремої механізованої бригади та, 81-ї окремої аеромобільної бригади. Зазначається, що на цих сторінках російські окупанти публікують неправдиву інформацію про втрати українських військових та серед цивільного населення.

Українців попередили про фейки
Українців попередили про фейки

Також на таких фейкових сторінках рясніють негативні повідомлення про українську армію. Ці сторінки ворог створює задля того, аби посіяти паніку серед цивільного населення.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"НЕ ВІРТЕ. ЦЕ ФЕЙКИ. БУДЬМО УВАЖНІ. Закликаємо масово скаржитися в адміністрацію на неправдивий контент та мову ворожнечі і НЕ ВІРИТИ РОСІЙСЬКИМ ВБИВЦЯМ. Хіба можуть наші воїни тікати (див скрін) від якогось там ракетного удару російських криворуків)) Разом переможемо!", - сказано у повідомленні Верховної Ради України.

Скріншот допису
Скріншот допису

Нагадаємо, український паспорт врятував 16-річному підлітку життя, опинився за крок від смерті: "Застряг шматочок шрапнеля". Молодому українцю врятував життя паспорт

Також Знай писав, "зелений коридор" - тактичний інструмент російських окупантів": українцям пояснили, у чому небезпека подібних "евакуацій". РНБО України роз'яснює щодо чергової маніпуляції російських військових під назвою "Зелений коридор".

Раніше Знай писав, другий раунд переговорів України з Росією — скоро почнуться, подробиці. Незабаром 2 березня стартує другий тур переговорів між Україною і РФ