Неспокійною минула ніч була для української авіації. Прямо над небом Київщими зав’язався запеклий бій між парою українських винищувачів та парою ворожих.

Про це повідомляється на сторінці Міністерства оборони України у Facebook.

Літаки МіГ-29 бригади тактичної авіації Повітряних Сил ЗСУ та російські Су-35С розпочали повітряний поєдинок, який завершився перемогою українських героїв – обидва винищувачі загарбників були знищені.

Зазначається, що вітчизняним пілотам допомагали з землі:

«Разом із ракетами класу "повітря-повітря" із МіГ-29 по окупантах відпрацювали й зенітні керовані ракети комплексу С-300 місцевої зенітної ракетної бригади повітряного командування "Центр"», - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На жаль, запеклий бій не обійшовся без втрат з української сторони. Повітряні Сили втратили один МіГ-29. Пілота досі шукають.

В Міноборони додають, що на сьогодні армія окупантів переважає кількостю та якостю авіатехніки та озброєння. Незважаючи на це, Повітряні Сили роблять усе, щоб очистити небо України від присутності ворога.

Нагадаємо, що Привида Києва було підбито, але він знову у строю та наводить жах у небі.

Читайте також, що Григорій Решетник назвав "Привида Києва" наступним Холостяком.