У ці важкі часи, коли Росія продовжує вести загарбницьку війну проти України, підтримати мужній український народ вирішив весь цивілізований світ. Про це нагадали в Центрі протидії дезінформації.

Зокрема, із осудом варварських Росії виступив британський бізнесмен Річард Бренсон. Він у Twitter висловив впевненість, що осіб, причетних до такого злочину, повинен засудити Міжнародний Кримінальний Суд.

Крім того, американський письменник Тімоті Снайдер підтримав Україну. Він порекомендував у Twitter “говорити українською, бо російські солдати не можуть”.

Відомий за роллю лікаря Грегорі Хауса англійський актор Г'ю Лорі розмістив у себе на сторінці в Twitter український прапор.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Американський кінорежисер Девід Лінч з перших днів війни засудив повномасштабне російське вторгнення в Україну. До речі, він і раніше допомагав із психологічною реабілітацією українських воїнів.

Український футболіст Олександр Зінченко, який грає за англійський клуб «Манчестер Сіті», вивів свою команду на матч з прапором України під оплески усього стадіону.

Із підтримкою України виступив навіть "король жахів" письменник Стівен Кінг.