Стало відомо про те, що в Сумській області ворожа техніка їздить по селах з білими прапорами, а також розстрілює мирних жителів.

Таку заяву було зроблено головою ОДА, а також Сумською військовою адміністрацією.

Інформація підтверджена, і в Сумській області, зокрема в селі Низи, російська техніка почала їздити по колу міста з білим прапором, і стріляє в цивільних. Людей, які ні в чому не винні, і просто хочуть мирного неба над головою.

Заява голови ОДА Сум, фото: скріншот
Заява голови ОДА Сум, фото: скріншот

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Є загроза вуличних боїв! Будьте в безпечному місці будинку, подалі від вікон!",- йдеться в повідомленні.

Після цього з'явилася інформація про те, що в тій же Сумській області окупанти покидали свою військову техніку, і почали тікати звідти. Вони зрозуміли, що не зможуть дати відсіч українським військовим, і прийняли рішення здатися.

Вся техніка, яку залишили окупанти, передали теробооне. Ворог продовжує нести втрати, і з чуток у них закінчується техніка, ракети, а більшість бійців деморалізовані. Вони не очікували такої сильної відсічі з боку Збройних сил України, і план взяти країну за два дні провалився.

Після цього Росія запропонувала українській стороні провести переговори на території Білорусі. Вони знайшли точки, за якими працюватимуть найближчим часом, і вже через кілька днів зустрінуться знову, але, вже ближче до території Польщі.

Нагадаємо, що в Україні ліквідовано майже 6 тисяч російських військових: Міноборони повідомило про масштабні втрати ворога

Раніше повідомлялося, що російські загарбники завдали авіаудару по центральній площі Харкова.

Також, Володимир Остапчук емоційно звернувся до росіян.