У Харкові збили ворожий літак, який проводив бомбардування міста.

У телеграм-каналі Харків Суспільне повідомили, що за словами глави Адміністрації Новобаварського району Тетяни Цибульник, літак впав у районі ринку "Лоск", його збили.

Це той літак, з якого прилетіла бомба на житловий будинок на проспекті Новобаварському, де продовжують розгрібати завали. Попередньо: у будинку загинули 8 людей, 8 травмовані.

Рятувальники повідомляли, що приблизно о 13:20 відбулось бомбардування Харкова. Авіаудар було нанесено по проспекту Новобаварському. Частково було зруйновано п’ятиповерховий житловий будинок.

Крім того, тоді внаслідок обстрілу будівлі Харківської ОДА 7 людей загинули, 24 постраждали, з них 11 госпіталізували. Будівлю ОДА зруйновано, як і п’ятиповерховий житловий будинок поряд.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Також стало відомо, що крилату ракету, яка вдарила у площу Свободи в Харкові, випустили з російського Бєлгорода, - про це заявив президент Володимир Зеленський.

Цікаво, що Росія і її збройні сили не коментують обстріли у Харкові. Попри пряме вторгнення, Кремль заперечує наміри окупації України і заявляє, що метою вторгнення є "демілітаризація і денацифікація України".

Нагадаємо, раніше у Харкові внаслідок артобстрілу РФ загинув іноземний студент.

Як повідомляв портал "Знай.ua", як відрізнити дружній гелікоптер від ворожого: схема від Сухопутних військ ЗСУ.

Також "Знай.ua" писав, що американський письменник Стівен Кінг став на бік українців з пам'ятною футболкою.