Стало відомо про те, що в результаті обстрілу в Одеській області загорілося дев'ятеро людей. Одна людина загинула, і ще у двох серйозні поранення.

Про це стало відомо завдяки підрозділу Державної служби з надзвичайних ситуацій в Одеській області.

Обстріл. Фото:  Youtube
Обстріл. Фото: Youtube

У вівторок, 1 березня, приблизно о 12:00 в село Дачне, що в Одеській області стався обстріл. В результаті був пошкоджений газовий трубопровід, загорілося дев'ять будинків, і ще гараж.

ДСНС, фото: скріншот
ДСНС, фото: скріншот

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Під час пожежі загинула людина, і ще двоє отримали поранення.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Ніч в Одеській області, на відміну від ранку пройшла досить спокійно, ніяких обстрілів зафіксовано не було. В акваторії Чорного моря, у зв'язку з поганими погодними умовами не змогли провести морську десантну операцію.

Варто відзначити, що президент України Володимир Зеленський повинен виступити в Європарламенті у вівторок, 1 березня, де поговорить про швидке прийняття України в ЄС.

Виступ Зеленського відбудеться в рамках позачергової пленарної сесії, присвяченої війні РФ проти України. На ній планується прийняти резолюцію з цього питання. Днем раніше він підписав заявку на вступ країни до ЄС.

Боєць ВСУ. Фото: скріншот youtube
Боєць ВСУ. Фото: скріншот youtube

Також, 28 лютого пройшли перші переговори України з Російською Федерацією, які були зібрані саме з ініціативи країни-агресора. Делегації кілька годин обговорювали важливі питання, після чого розїхалися по столицях, щоб проаналізувати сказане. Наступний раз вони зберуться знову через кілька днів.

Нагадаємо, що в Україні ліквідовано майже 6 тисяч російських військових: Міноборони повідомило про масштабні втрати ворога

Раніше повідомлялося, що російські загарбники завдали авіаудару по центральній площі Харкова.

Також, Володимир Остапчук емоційно звернувся до росіян.