У Чернігівську область увійшла Білоруська армія. Інформація "Суспільному" підтвердив представник регіонального управління сил терроборони "Північ" Віталій Кирилов.

Російська Федерація вже 5-й день веде повномасштабну війну проти України. Агресор веде вогонь не тільки по військовій інфраструктурі та українським захисникам, а й по мирному населенню. Окупанти без краплі жалю ведуть вогонь по житлових Райнах, згодом чого гинуть невинні.

Бійці ВСУ. Фото: скріншот youtube
Бійці ВСУ. Фото: скріншот youtube

Також війська РФ йдуть на різні хитрощі, щоб завдати максимальної шкоди Україні та її народу. Так, зафіксовані факти переодягання в українську форму, захоплення полонених, різного роду диверсії.

Скрін telegram
Скрін telegram

У війні проти України РФ не сама. Володимир Путін заручився підтримкою Олександра Лукашенка. І хоч самопроголошений президент Білорусі заявляв, що білоруси не беруть участь в "операції РФ", факти свідчать про інше. З території Білорусі ворог запускає ракети по Україні, а тепер стало відомо про введення білоруських військ в Чернігівську область. Подробиць поки не повідомляється, але факт присутності армії Білорусі в Україні зафіксований.

Раніше Знай писав, російські десантники переодягаються у форму ЗСУ для подальших диверсій - українці надали докази.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Також ми писали, українців просять знищувати ворожі маячки, які окупанти використовують для висадки десанту.

Нагадаємо, Антон Геращенко розповів українцям, як дезорієнтувати ворога: "Познімати таблички з номерами і назвами". Відзначається, що за таким методом можуть слідувати, як жителі великих міст, так і невеликих сіл.