В Росії випустили статтю присвячену перемозі РФ над Україною.

Швидше за все, вона була написана у чернетках задовго до війни, але хтось необачно випустив її онлайн. Публікація була оприлюднена та на російському ресурсі "РИА Новости".

У публікації пишуть про те, що нарешті з 1991 року було відновлено історичну справедливість, ціною "громадянської війни". Але тепер російська та українська армії не будуть стріляти одна в одну.

Уривок псевдоновини. Фото: скрін росЗМІ
Уривок псевдоновини. Фото: скрін росЗМІ

"Росія відновлює історичну повноту, збираючи руський мир разом у всій сукупності – великоросів, білорусів та малоросів. Якби ми від цього відмовилися, то зрадили б пам’ять предків на віка", - йдеться у довгочиті.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Путіну відводиться місце історичної постаті, яка вирішує долю українського народу, та долає комплекс розділеного народу.

Уривок псевдоновини. Фото: скрін росЗМІ
Уривок псевдоновини. Фото: скрін росЗМІ

Тепер, за словами авторів пропагандисткої публікації, Україна нарешті повернулась і відбувся кінець розколу російського народу.

Багато йдеться про тиск Захід на РФ, та неможливість "забрати Україну" у свою сферу впливу.

Виявляється, для РФ нема жодного значення, що Європа та інші країни світу розривають з ними стосунки. Головне, що вони, у своїх мріях, повернули Україну. Також підкреслюється, що Європа не готова воювати з Росією.

Уривок псевдоновини. Фото: скрін росЗМІ
Уривок псевдоновини. Фото: скрін росЗМІ

Нагадаємо, раніше ми писали, що російські загарбники переодягаються в українську форму, крадуть карети швидкої допомоги, та прикриваються дітьми та жінками.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Укрзалізниця" поділилася корисними даними, як зараз виїхати з країни.

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Кличко спробував достукатися до росіян та білорусів - залишайтеся вдома.