Президент України Володимир Зеленський провів розмову із так званим президентом Білорусі Олександром Лукашенком. Про це йдеться повідомленні у телеграм-каналі Зеленського.

За його словами, їм вдалося домовитися про те, що українська делегація зустрінеться з російською без попередніх умов на українсько-білоруському кордоні. Як місце зустрічі вказується район річки Прип'ять.

За попередньою інформацією, Олександр Лукашенко взяв на себе відповідальність за те, що на час проїзду, переговорів та повернення української делегації всі літаки, гелікоптери та ракети, розміщені на білоруській території, залишаться на землі.

Володимир Зеленський, фото: сайт Президента України
Володимир Зеленський, фото: сайт Президента України

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Нагадаємо, що Лукашенко дозволив Путіну використовувати територію своєї держави для нападу на Україну. Разом із тим обидва диктатора стверджують, що це Україна "підступно напала" на них.

Однак українці, які прокинулився вранці 24 лютого 2022 року від вибухів у своїх містах, однозначно впевнені в тому, хто і з якою метою розв'язав цей кровопролитний конфлікт. За кілька днів війни постраждало чимало мирних українців.

Раніше Знай писав, в Україні базуються "сплячі групи" ворога: у Верховній Раді розповіли, як їх виявити і куди звертатися. Українців попередили про "сплячі групи" противника і закликали повідомляти про підозрілих осіб

Також ми писали, під Прилуками розбили російську танкову роту: "Разом з особовим складом".

Нагадаємо, Володимир Зеленський заявив про формування Інтернаціонального легіону: "Стати пліч-о-пліч з українцями". У нього можуть записатися іноземці, які бажають приїхати в Україну і боротися з російськими окупантами пліч-о-пліч з українськими військами