Українським військовим вночі вдалося відбити важливий об'єкт - Київську ГЕС. Зараз станція повністю під українським контролем і працює без перебоїв.

Про це повідомляє Міністерство енергетики України.

Відомо, що працівники станції вже покинули бомбосховище, і приступили до роботи. Варто зазначити, що станом на 8-30 26 лютого 2022 року Київська ГЕС працює у штатному режимі.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Українські Збройні сили під час тривалих боїв цієї ночі відбили Київську ГЕС у російських окупантів. Станція повністю знаходиться під контролем. Технічний персонал покинув сховища і приступив до роботи Слава нашим ЗСУ! ",- зазначив міністр енергетики Герман Галущенко.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Відзначимо, що Київська ГЕС розташована в декількох кілометрів від столиці і забезпечує місто електроенергією. Орієнтована потужність станції - 440 МВт.

Нагадавши, ЗСУ показали рекордні втрати загарбників: не втрачали стільки в жодній війні. Військові злочинці під прапорами РФ продовжують вторгнення в незалежну Україну.

Раніше Знай писав, ніч буде дуже важкою, але буде і ранок: Володимир Зеленський звернувся до українців. Били "ГРАДами" по дитячих садках. Загинули діти, хіба вони неонацисти або солдати?

Також Знай повідомляв, якщо бачите фіолетове світло: влада Києва та Дніпра просить про допомогу мешканців багатоповерхових будинків. Ніч з 25 на 26 лютого обіцяє бути дуже складною, в тому числі і для киян. Про це заявив мер міста Києва Кличко