Президент України Володимир Зеленський опублікував короткий відеоролик в якому показав, що він знаходиться в Києві і спростував фейки.

Раніше почали з'являтися фейки, що президент закликає українських героїв скласти зброю. Володимир Зеленський у своїй зверненні повідомив, що це фейки і зброї ніхто не складе.

"Зараз в мережі з’явилося дуже багато фейковой інформації, що немов я закликаю складати зброю нашої української армії і йде евакуація. Значить так: я тут, ніякої зброї ми не складемо, будемо захищати нашу державу, тому що наша зброя — це наша правда. Наша правда в тому, що це наша земля, наша країна, наші діти і ми все це будемо захищати. Ось це і є те, що я хотів вам сказати. Слава Україні", – сказав Президент України.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам платитимуть додаткові 2400 грн щомісяця: як скористатися новою програмою Водії хапаються за серце: на АЗС рекордне подорожчання Будуть призвані у двох випадках: нові правила мобілізації чоловіків старше 50 років В Україні визначили 4 категорії пенсіонерів, які отримуватимуть 8000 грн
Показати ще