Українські військові героїчно борються за територіальну цілісність нашої держави. І це у них виходить дуже успішно, адже російська армія, яка вторглася на наші землі несе небачені втрати.

Звичайно, українці максимально протистоять армії Путіна. Чого варті тільки прикордонники острова Зміїний, які на заклик російського корабля добровільно здатися послали його нах * й.

Ще одним героєм став матрос Віталій Скакун.

Інженер окремого батальйону Віталій Скакун проявив себе як справжній герой, коли зміг зупинити просування танкової колони росіян, віддавши при цьому своє життя, про це повідомляє Hyser.
Повідомляється, що йому довелося для цього підірвати Генічеський автомобільний міст, що завадило ворогові просунутися далі, а підрозділу дозволило передислокуватися і організувати оборону. Його сміливий вчинок запам'ятають усі українці.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

У Генштабі ЗСУ розповіли, що для того, щоб зупинити просування танкової колони, довелося підірвати Генічеський автомобільний міст.

Таке складне завдання взяв на себе інженер окремого батальйону матрос Скакун Віталій Володимирович. Йому вдалося замінувати міст, але врятуватися він не зміг. За словами побратимів, Віталій зв'язався з ними і повідомив про те, що підриває міст. Відразу ж після цього прогримів вибух.

У зв'язку з цим, командування морської піхоти має намір просити вище командування про те, щоб матросу Скакуну Віталію Володимировичу була присвоєна державна нагорода посмертно.

Також У Генштабі ЗСУ додали, що битимуться до останнього, але не поступляться ворогу.