Україна бореться з атакою російських військ по всіх фронтах. Жителі інших країн виходять з мітингами на підтримку України та її героїчної армії.

У США вже ввели санкції проти президента РФ Володимира Путіна і міністра закордонних справ Сергія Лаврова.

Сергій Лавров, скріншот: YouTube
Сергій Лавров, скріншот: YouTube

Чудові новини для українців прийшли від хакерів Anonymous (сучасна міжнародна мережа активістів і хактивістів), вони оголосили кібервійну Російської Федерації і вже успішно провели кілька атак на країну-агресорку.

Зараз Anonymous зламали сайт Міноборони Росії і злили базу даних, що містить телефони, пошту і імена співробітників.

Це і є та кіберпідтримка, яка нам дуже потрібна.

Тим часом стало відомо, що Володимир Зеленський звернувся до прем'єра Ізраїлю Нафталі Бенету з проханням стати посередником у переговорах з РФ.

"Повинен спростувати заяви про те, що ми відмовилися від переговорів. Україна була і залишається готовою говорити про припинення вогню і про мир. Це наша постійна позиція. Ми відповіли згодою на пропозицію президента Російської Федерації. Безпосередньо в ці години сторони консультуються про місце і час проведення переговорного процесу. Чим швидше почнуться переговори, тим більше буде шансів відновити нормальне життя" ,- Нікіфоров, прес-секретар Зеленського.

Нагадаємо, розмовляйте українською: людям порадили, як ідентифікувати вороже ДРГ.

Раніше ми повідомляли, що якщо бачите фіолетове світло: влада Києва та Дніпра просить про допомогу мешканців багатоповерхових будинків.