Україна продовжує тримати оборону проти російських військових злочинців, які намагаються захопити нашу країну.

Олексій Арестович на своїй сторінці в мережі Фейсбук пояснив, що Росія несе важкі втрати в цій війні.

"За даними нашої розвідки у противника, менш ніж за дві доби, більше тисячі вбитих. Таких втрат Російська Федерація не несла в жодному збройному конфлікті. У Чернігівській області, наші війська зробили танковий батальйон, зупинивши рух однієї з Колон-понад двадцять танків знищено. Російські війська накопичуються на північному заході Києва, від кордону з Білоруссю. За деякими даними, керівництво Білорусі, м'яко кажучи, не в захваті від того, що їх Республіку втягнули в цю авантюру без попиту. Тому, повідомлення про білоруські прапори на деяких бойових машинах з півночі - чиста підстава росіянами білорусів. Як ми з вами і припускали-друга доба виявилася найважчою: і морально, і матеріально", – пише Олексій Арестович.

Також радник президента України пише, що у ворога резервів більше немає.

"Резервів у них більше немає. Зате є все та ж ставка на досягнення перемоги психологічними засобами, що і викликає до життя прискорений рух колон і вертолітні кидки, метою яких є створення ефекту швидкого і невідворотного наближення. Який ефект їм, правда, все частіше дуже дорого обходиться. Йде непроста мішанина в районі Буча-Ворзель-Ірпінь-Гостомель. Незважаючи на численні повідомлення про те, що там вже суцільні росіяни, наші війська дають там дуже лихий відсіч. Саме тому, росіяни працюють артилерією у відповідь і потрапили в дитячий будинок, кількість постраждалих уточнюється", – пояснив Олексій Арестович.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще