Вартість перепродажу відеоігор і консолей збільшується з кожним роком, навіть з новими поколіннями, а це означає, що в майбутньому ви зможете заробити тисячі доларів на Xbox 360 або PS4.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

У поспіху, щоб отримати великі, дорогі ігри AAA, такі як Elden Ring і Horizon Forbidden West, люди готові витрачати цілі статки. Це говорить про те, що якщо ви протримаєтеся з ними всього кілька років, ви зможете заробити серйозні гроші.

Принаймні, так думає британський колекціонер ретро-консолей Марк Ясевич. Довічний геймер, Марк почав колекціонувати близько чотирьох років тому. Сьогодні він має комплект приблизно на 10 000 фунтів стерлінгів, включаючи 19 консолей з незапам'ятних часів і незліченну кількість ігор, що охоплюють період з 1970-х по 2010-і роки.

Колекціонер
Колекціонер

Популярні новини зараз
Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Це включає в себе все, від його перших консолей, Atari 2600 і Sega Megadrive, аж до нових поколінь, таких як Playstation 4.

«На даний момент з року в рік всі ігри ростуть в ціні. Є речі, які я купив чотири роки тому, і вони вже зараз коштують більше, і вони навіть не рідкісні», — розповідає Марк Daily Star. «Я не думаю, що ви втратите гроші, і ностальгія змусить вас почувати себе добре».

Більш того, ви будете здивовані тим, що продається. Консоль з найціннішими іграми-Nintendo GameCube.

Ігри
Ігри

Незважаючи на те, що він не такий старий, як деякі з консолей 1970-х або 80-х років, у нього є кілька рідкісних ігор, які можуть коштувати сотні фунтів. Найціннішою грою Марка є Kirby Air Rider, яка продається приблизно за 130 фунтів стерлінгів, але інші ігри, такі як Resident Evil і Sonic Adventure, коштують ще більше.

Незважаючи на наявність усіх цих консолей, Марк каже, що Playstation 2 все ще є його "абсолютним улюбленим", а потім Megadrive.

Нагадаємо, що любителям приставок повідомили важливі новини.