Спічрайтер Путіна Пєсков заявив, що глави "ДНР" та "ЛНР" звернулися до Путіна за допомогою нібито у відображенні агресії ЗСУ.

"Від імені мешканців Донецької народної республіки та від себе особисто виражаємо Вам вдячність за визнання та підписання про Договір дружби... Воєнна агресія з боку України посилюється збільшується кількість обстрілів розлучається економіка промислово Донбасу. Для захисту громадян провели евакуацію населення", - йдеться у зверненні.

Також у ньому йдеться про просьбу для відбиття військової агресії українського режиму ввести війська для захисту.

Водночас Пентагон повідомляє, що "фіксують війська РФ, які прибувають до ОРДЛО, але поки що не виходять за їхні межі".

Скриншот звернення
Скриншот звернення

Популярні новини зараз
На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

Скриншот звернення
Скриншот звернення

Скриншот звернення
Скриншот звернення

Варто зазначити, що дати на документах стоять 22.02.2022.

23 лютого у Білому Домі заявили, що імовірно, Путін вдарить по Україні впродовж 48 годин. Це припущення висувають через посилення скупчення військ, з боку окупованих територій, а також з боку Білорусі.

У зоні розмежування знаходяться танки та військові, які поступово прибувають. Представник Пентагону Кірбі заявив:

"Пентагону Кірбі: Ми спостерігаємо початок вторгнення. Додаткові російські війська прямують до регіону. Ми не можемо назвати цифри (час). Але про час знає тільки Путін, хоча ми близькі до чогось".

Нагадаємо, раніше в Україні ввели режим надзвичайного стану з 00:00 24 лютого.

Як повідомляв портал "Знай.ua", наслідки рішення Путіна про "Л/ДНР" торкнулися футбольних клубів РФ.

Також "Знай.ua" писав, що у Міноборони Великобританії пригрозили Путіну "розправою" і пригадали історію "падіння" Криму.