Чорні "ноги", що звисають з насадки для душу користувача Facebook Мейган Лоусон, виглядали явно тривожно, але, на щастя, існувало пояснення, в якому не брали участь гігантські затаїлися павуки.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Переляканий користувач Facebook Мейган Лоусон опублікувала зображення свого душу на сторінці австралійських домашніх рад, де видно, що всередині розпилювального сопла живе «якась істота».

На зображенні було видно близько дюжини "павукових лапок", що стирчать з отворів в її насадці для душу, як ніби щось застрягло всередині.

Беручи до уваги, що Майган живе в Австралії, де живуть одні з найбільш загрозливих моторошних повзучих тварин на землі, для неї було цілком розумно перевірити.

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Душ
Душ

Кейт Ріанна Томас швидко відреагувала, прокоментувавши: "Я просто пам'ятаю, як бачила це в дитинстві і була абсолютно засмучена, думаючи, що з нашої насадки для душу стирчать маленькі істоти з крихітними ніжками", і вона була не єдиною.

Джем Джонсон додала: "Я думала, що це павукові лапи, і ірраціонально думала, що цілий павук вискочить і поповзе по мені, поки я приймаю душ".

Інші висловили такі припущення, як "моєю первісною думкою, коли я побачив це, були лапи таргана".

Деякі інші мали такий же досвід. Один з них сказав: "Сталося це, коли ми переїхали в наш новий будинок, який пустував шість місяців. Моя дочка почала кричати, криваве вбивство! Я носився по дому в паніці, думаючи, що хтось втратив частину тіла або того гірше! Я чув, як вона кричить, що у нас черв'яки виходять з нашої насадки для душу. Я думав, що хтось помер через те, як вона поводилася!.

Шпиндель
Шпиндель

Насправді, це абсолютно нормальне явище, яке найчастіше виникає, коли ви виконували будь-які сантехнічні роботи.

Член групи Facebook Ліз Мей пояснила, що крихітні фрагменти сміття називаються «шпинделями», і вони часто виникають, коли крани були перевстановлені або трубопроводи були збриті, щоб забезпечити краще ущільнення.

Нагадаємо, що у пачці бананів у супермаркеті знайшли страшного павука з черепом на спині.