Хоча його офіційний вік становить 69 років, одне дивне твердження полягає в тому, що президенту Росії Володимиру Путіну насправді сотні, якщо не тисячі років, якщо дивні теорії про нього вірні. Такими роздумами поділилися британський ЗМІ.

Президент Росії Володимир Путін зараз-одна з найбільш обговорюваних політичних фігур у зв'язку з потенційною Третьою світовою війною. Одна дивна теорія стверджує, що глава російської держави до цього брав участь у багатьох війнах, тому що він вампір.

Деспотичного лідера десятиліттями переслідували твердження, що він безсмертний вампір з планом світового панування. Стверджується, що ці домисли підкріплені передбачуваною розвідувальною інформацією ЦРУ, отриманою під час правління колишнього президента США Дональда Трампа.

Фото: Путін, відкриті джерела
Фото: Путін, відкриті джерела

Згідно з Peacock Plume - новинним веб-сайтом студентських ЗМІ, керованим американським університетом в Парижі,-новина про можливого вампіра Путіна була відкинута Трампом через його дружні стосунки з російським колегою.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У звіті стверджується, що "ЦРУ виявило, що президент Путін насправді та ж особа, що і Влад Цепеш, принц Валахії, інакше відомий як граф Дракула».

Фото: dailystar, нібито нестаріючий Путін
Фото: dailystar, нібито нестаріючий Путін

"Звіт узаконює наукові спекуляції навколо нестаріючого вигляду президента Путіна під час їзди на конях без сорочки, і слід зазначити, що його молодий і підбадьорливий вигляд, безумовно, не є результатом нічного крему проти зморшок», - додають автори повідомлення.

Є різні варіанти, які рекомендуються для можливого захисту від президента Путіна. Він нібито вразливий до класичних інструментів полювання на вампірів, таких як часник, свята вода, розп'яття, срібло і, найголовніше, дерев'яний кілок.

Фото: Путін, РБК
Фото: Путін, РБК

«З іншого боку, сонячне світло, яке зазвичай вважається корисним інструментом для виявлення вампірів, досі виявилося неефективним щодо президента Російської Федерації зі зрозумілих причин. Колишня дружина Путіна, Людмила Путіна, сказала, що її колишній чоловік нібито зібрав команду вчених для розробки сонцезахисного крему, який захистить його від усіх відомих форм ультрафіолетових променів, до того, як він вступив на посаду прем'єр-міністра в 1999 році», - додають конспірологи.

Путін на засіданні Радбезу, скріншот з відео
Путін на засіданні Радбезу, скріншот з відео

Теорія про те, що президент РФ Безсмертний, спонукала сищиків оприлюднити старі фотографії, на яких, на їхню думку, зображений Путін. Одна така фотографія, зроблена в 1920 році, дуже схожа на фотографію нинішнього російського лідера.

Інший історичний знімок, імовірно, також зроблений російським солдатом, був зроблений в 1941 році.

Обидві фотографії стали вірусними серед конспірологів в 2018 році, і люди припустили, що вони є доказом того, що Путін століттями бере участь у війнах.

Путін і інопланетянин, скріншот: YouTube
Путін і інопланетянин, скріншот: YouTube

Путін - не перша людина, яку «помітили» на історичних зображеннях, що викликало заяви про подорож у часі. Була також теорія, висунута колишнім радником з Лейбористської партії в Уїтбі Саймоном Парксом, що Путіна насправді консультували інопланетяни, особливо рептилоїди.

Раніше повідомляли, через погрози Путіна війною Україні інопланетяни вирішили з землею не зв'язуватися: "примітивна цивілізація..."

Як повідомляв Знай.uа, "Життя прийшло з космосу": вчені знайшли сліди "інопланетян" в Стародавньому метеориті.

Знай.uа писав, Сонце зірвалося зі своєї орбіти і "пробило" іншу зірку, залишивши тільки хвіст з осколків: "Gочалося вторгнення...".