Одіозна українська телеведуча, акторка і колишня дружина Антіна Мухарського, Сніжана Єгорова, заявила про те, що цілком підтримує риторику президента країни-агресора РФ Володимира Путіна. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальних мережах Facebook і Телеграм.

За словами Сніжани, напередодні вона «слухала Апокаліпсис Іоанна Богослова», а потім дізналася про рішення Путіна визнати «ЛНР» і «ДНР» незалежними республіками. За це Єгорова назвала Путіна "героєм нашого часу".

Скрін, Телеграм Єгорова
Скрін, Телеграм Єгорова

"Друзі мої, прекрасні! Я знаю, що ви повірите! Сьогодні я весь день до вечора слухала апокаліпсис! Об'явлення Іоанна Богослова. Потім пояснення та роздуми про нього Андрія Ткачова. А в цей час Путін підписав указ про визнання "ЛДНР". Бог у допомогу! Нехай прийде мир на землю Донбасу", – поділилася у соцмережах скандальна телеведуча.

Скрін, Телеграм Єгорова
Скрін, Телеграм Єгорова

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Вона додала, що щаслива за мешканців окупованих територій, оскільки, на її думку, "прийшов мир на землю Донбасу".

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Рамзан Кадиров заявив, що готовий захопити Україну. Глава Чечні повідомив, що взаємини з Україною не рівень Володимира Путіна, а його компетенція.

Також ми повідомляли, що Віктор Ющенко знайшов містичний зв'язок між подіями в Україні та Грузії. Колишній український президент нагадав про події грузино-російської війни 2008 року.

Також, колишня Антіна Мухарського Сніжана Єгорова заявила, що підтримує Путіна: "Нехай СБУ нею займуться". Жінка супроводила свою політичну заяву відеозаписом російського шоу і порадила його подивитися.