Ліндсі Уайт виявила, що її пахва виробляє грудне молоко, і злякалася, вважаючи, що у неї повинен бути третій сосок. Лікар сказав їй, що текти молока з пахв-це нормально.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Годуюча мама поділилася дивним випадком, коли вона виявила, що молоко витікає з її пахв, і сказала, що побоюється появи «третього соска» в пахвових западинах.

Ліндсі Уайт поділилася відео TikTok на своїй сторінці @thelittlemilkbar про те, як вона відреагувала, коли помітила дивне відчуття.

У кліпі вона каже: "Це вразить вас, але чи знаєте ви, що грудне молоко може протікати не тільки в грудях, але і в пахвах? Я думала, що просто сильно спітніла, але потім помітила цю величезну шишку, так що я стиснула її, і у мене вийшло молоко", — говорить вона.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган
Показати ще

Стурбована цим, вона пішла до лікаря, "думаючи, що у неї третій сосок".

Ліндсі Уайт
Ліндсі Уайт

Ліндсі, сказала, що медики сказали їй, що молокопровід проходить «аж до пахв», і їй нема про що турбуватися, і вона абсолютно нормальна.

Кліп був переглянутий більше 5 мільйонів разів у додатку для обміну відео, і багато інших мам задалися питанням, Чи відчували вони те ж саме.

"Не я перевіряю мої пахви на 24 тижні вагітності о 1:30 ночі", - сказав користувач.

Друга людина прокоментувала: "о боже, ні, слава богу, я не знала про це, коли у моєї кращої подруги ніколи не було цього, слава богу".

Тим часом, інші жінки сказали, що це повністю відштовхнуло їх від народження дітей, визнавши, що їм було досить неприємно думати про це.

Один користувач сказав: "мені подобається, як TikTok допомагає мені додавати причини не мати дітей, ха-ха, але я рада, що це нормально і нічого серйозного".

Нагадаємо, що чоловік виявив хлопчика, який застряг у сміттєвому баку.