43-річна Робін Фолсом інсценувала принаймні одну вагітність, щоб отримати оплачувану відпустку на своїй роботі вартістю 74 тисячі фунтів стерлінгів, але її план звалився, коли «її штучний живіт відвалився».

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Американка, яка інсценувала вагітність, щоб відпроситися з роботи, була обурена після того, як колега помітив її фальшивий живіт.

Робін Фолсом заробила близько 100 000 доларів (близько 74 тисяч фунтів стерлінгів) в якості директора із зовнішніх зв'язків в агентстві професійної реабілітації Джорджії (GVRA), курируючи маркетинг агентства і комунікації зі ЗМІ.

Вона повідомила начальству в GVRA, що вагітна, і пішла в декретну відпустку.

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну
Показати ще

Однак план Фолсома почав руйнуватися, коли її колега побачив щось підозріле і дав сигнал.

Підроблений живіт
Підроблений живіт

Згідно з заявою офісу генерального інспектора штату Джорджія Скотта Макафі, розслідування "виявило, що в березні 2021 року колега спостерігав, як нижня частина шлунка Фолсом «відходила» від її тіла», що змусило його повірити в те, що Фолсом носила підроблений вагітний живіт".

Фолсом навіть придумала фальшивого батька для своєї дитини, людини на ім'я Бран Відмембебве.

Але Макафі сказав: "зрештою ми не знайшли жодних доказів того, що він існував. Саме тому їй також було пред'явлено звинувачення в шахрайстві з особистими даними".

Після "пологів" Фолсом розіслала дитячі фотографії кільком колегам, але виявилося, що не всі вони були з дитиною Сема.

На зображеннях "зображені діти з різним відтінком шкіри", йдеться в повідомленні офісу генерального інспектора.

Скотт Макафі
Скотт Макафі

Фолсом сказала своїм роботодавцям, що вона народжувала одного разу, в липні 2020 року, перш ніж знову завагітніти в серпні 2021 року.

Фолсом звільнилася з GVRA в жовтні минулого року, незабаром після того, як у неї взяли інтерв'ю про фальшиві вагітності, йдеться в повідомленні.

Генеральний прокурор штату Кріс Карр оголосив на цьому тижні, що Фолсом було пред'явлено звинувачення за трьома пунктами в дачі неправдивих свідчень і одному пункту звинувачення в шахрайстві з використанням особистих даних.

Нагадаємо, що Катерина Кухар заявила, що готова кинути кар'єру заради третьої дитини.