У лютому 2022 року нас чекає так звана дзеркальна дата. Про це повідомляє портал 1prof.by.

Мова про 22 лютого, яка містить собі шість двійок 22.02.2022, що вкрай цікавить нумерологів. Також чари даного дня в тому, що він однаково читається з обох сторін. Наприклад, в поточному тисячолітті налічується всього 60 дзеркальних дат.

Нумерологія, фото: 78tarot.ru
Нумерологія, фото: 78tarot.ru

Астрологи припускають, що 22 лютого є найпотужнішим енергетичним днем у році. Передбачається, що цей день саме час для візуалізації своїх бажань і скомбінувати їх з діями. Наприклад, якщо ви мрієте придбати нові меблі в свою квартиру, відвідайте магазин і доглянете майбутню покупку, складіть чіткий план.

Астрологія, скріншот: YouTube
Астрологія, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Передбачається, що в цей день можна починати нові відносини, затівати весілля, спільне життя і пропозиції або просто для приємних речей для самого себе. Однак категорично заборонено в цей день лаятися, відчувати почуття заздрості, злоби, ревнувати когось.

Загадати бажання радять в період 22: 22. У цей момент потрібно бути гранично точним і конкретним.

Нагадаємо, до трьох сонячних циклів дитина себе навіть не усвідомлює як окрема особистість, - астролог Анна Вергелес

Також портал Знай.uа розповів гороскоп на лютий 2022 року: що потрібно робити кожному знаку Зодіаку, щоб не потрапити під вплив Меркурія. Другий місяць цього року обіцяє безліч цікавих можливостей.

Також ми повідомляли, що українцям розкрили правду про відпочинок на курортах, біля моря взимку: з шапкою і не купуєшся. Своїм досвідом поділилася Українка, яка спокусилася дешевими квитками і відносно недорогим сервісом в зимовий час на Кіпрі