Відомий продюсер Ігор Кондратюк різко висловився про росіян, яких вважає здатними до військових дій проти українців. Він обґрунтував свою думку фактами, які важко оскаржити.

Посилаючись на слова президента Зеленського на Мюнхенській конференції, Кондратюк написав, що на відміну від Зеленського, який швидше за все з міркувань дипломатії заявив, що "російський народ не піде проти українського", продюсер навпаки впевнений – ще й як піде. У своєму повідомленні на Facebook Кондратюк висловлюється категорично:

"Ця фраза Президента - суто дипломатична", - заявив Кондратюк.

Він також вважає, що дійсність говорить про зовсім інше.

"З березня 2014-го року [російський народ] жує соплі радості від того, що його держава вкрала Крим і розв'язала підлу війну проти України. Тому що вкрасти та вбити - це ж "така ляпота"", — написав продюсер.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Ігор Кондратюк. Фото: YouTube
Ігор Кондратюк. Фото: YouTube

Він вважає, що для більшості росіян все одно, що йде війна на Донбасі, смерті українців Донецька і Луганська і військових ЗСУ, через пропагандистські казки про "Бендеру" і "бендерівців", "Україна - не Країна", "Україну придумав Ленін", "мишебрат'я".

Кондратюк впевнений, що вони підуть воювати "лише почують наказ х@йло-фюрера".

Але після того, впевнений Кондратюк, коли відчують смак поразки, каятимуться. Він порівняв росіян з німцями, які після розгрому гітлерівської Німеччини будуть говорити, що вони не підтримували ідеї Гітлера.

Також Кондратюк закликав підтримувати ЗСУ і зазначив: "Путін - вбивця! Росія не пройде! Слава Україні! Героям слава!".

Нагадаємо, раніше Ігор Кондратюк прокоментував скандал із Заступником міністра МВС Гогилашвілі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ігор Кондратюк розповів, як відзначив Новий рік у Росії.

Також "Знай.ua" писав, що Ігор Кондратюк зажадав від Володимира Зеленського заборонити концерти артистів з Росії.