У Харкові домушники пограбували кілька квартир. За останній час це вже восьме пограбування квартири.

Про це постраждалі розповіли Телеграм-каналу "ХС Харків".

Так, стало відомо, що напередодні в Харкові, на вулиці Петра Болбочана сталося пограбування. Власники квартири відразу ж викликали на місце події наряд поліції.

Пограбування, фото з Телеграм
Пограбування, фото з Телеграм

Як повідомили постраждалі, домушники викрали практично всі цінні речі, в тому числі гроші і прикраси. У квартиру їм вдалося залізти через вікно.

Популярні новини зараз
Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Пограбування, фото з Телеграм
Пограбування, фото з Телеграм

"Поки ми були на роботі розкрили нашу квартиру за адресою вул.Петра Болбочана, 4. Відкрили викруткою вікно. Забрали прикраси і гроші", — сказано в повідомленні Телеграм-каналу "ХС Харків".

Пограбування, фото з Телеграм
Пограбування, фото з Телеграм

Постраждалі розповіли, що за словами місцевих правоохоронців, це не перше пограбування за останній тиждень. Як виявилося, це вже восьма квартира зі схожим сценарієм пограбування. Так що, найімовірніше зараз у Харкові орудує ціла банда серійних домушників. Через це харків'янам потрібно бути більш обачними.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Нагадавши, ворожка переконала українку дати їй паролі від карти і відкрити кредит на 50 тисяч: гроші різко почали пропадати. Українка з довірою поставилася до ворожки, на яку була підписана в Instagram

Також Знай повідомляв, черниця вкрала благодійні внески на 800 тисяч доларів і спустила їх в казино:"я грішна". Суд зобов'язав жінку повернути всі вкрадені гроші школі, до того ж їй доведеться провести рік за гратами

Раніше Знай писав, "змія-грабіжник": злодій, помічений камерою, обвів навколо пальця сигналізацію і забрав 1.5 мільйона гривень. Злодій був помічений, коли він повзав по підлозі, намагаючись обдурити сигналізацію