Пенсіонер, який стверджує, що йому більше 100 років, був допитаний поліцією після того, як його спіймали за «штовханням» жінки в громадському центрі міста. Ошелешені місцеві жителі зняли непристойний вчинок.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Пенсіонер, який стверджує, що йому 120 років, був заарештований після публічного сексу в центрі міста.

Мужній старий був помічений зі спущеними брюками, який притискається до жінки біля магазину в місті Магеланг, Індонезія.

Приголомшені місцеві жителі зняли пару, спійману на непристойному вчинку, і передали кадри місцевій владі.

Популярні новини зараз
Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили
Показати ще

Поліція почала обшук в районі на наступний день після того, як їй передали незаконні матеріали, і в кінцевому підсумку взяла під варту пенсіонерку, відому тільки як Джей.

пенсіонери розважаються під магазином
пенсіонери розважаються під магазином

Перебуваючи під вартою, літній житель сказав співробітникам поліції, що йому 120 років.

Старший комісар Іоланда Евелін, глава поліції Магеланга, сказала, що чоловік дав свідчення, в яких стверджувалося, що йому більше 100 років, і що його особистість ще належить підтвердити, оскільки під час допиту він здавався збитим з пантелику.

Начальник поліції сказав: "У справі, показаній на відео, поліція міста Магеланг все ще проводить розслідування. Ми знайшли винного, але спочатку його необхідно з'ясувати, тому що цю людину не можна допитати. До цих пір ми не знаємо, хто його партнер. За його словами, йому 120 років. Людина, здавалося, була в заціпенінні, тому його потрібно було повільно розпитувати і вказувати говорити. Але більшу частину часу він мовчав. Ми відвезли його назад в його будинок, ми вже знаємо, де він живе".

Поліція
Поліція

Вона продовжувала: "Поліція все ще проводить розслідування, і ми все ще збираємо іншу інформацію. Дідусь все ще є підозрюваним злочинцем. Місце було перед ринком Реджовінангун. Перед золотим магазином".

Офіційні особи заявили, що літній житель, якого відпустили після допиту, займався сексом з жінкою, яка працює в цьому районі прибиральницею і збирачем сміття біля магазину золота.

Нагадаємо, що українцям розповіли, кому не індексують пенсії.