TikTokeр в Нідерландах, Нікіта Кімберлі, 21 рік, закликала своїх молодих послідовників двічі подумати про ін'єкції ботокса після того, як після лікування у неї залишилася шепелявість і крива посмішка.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

ТікТокер з Нідерландів поділилася травмуючими наслідками ін'єкцій ботокса, через які вона стала шепелявити і криво посміхатися, і застерегла своїх юних послідовників від лікування.

Нікіта Кімберлі, 21 рік, сказала, що після курсу лікування, в ході якого вона отримала наповнювачі для підборіддя і губ, у неї майже відразу ж залишилися непривабливі побічні ефекти.

Нікіта Кімберлі
Нікіта Кімберлі

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Оскільки ботокс і наповнювачі є косметичними операціями і не вимагають хірургічного втручання, вікових обмежень для їх використання немає, а це означає, що молоді люди потенційно можуть поспішати з цією процедурою.

Наприкінці 2021 року вона сказала своїм 3000 підписникам: "Я вколола собі ботокс в підборіддя, тому що у мене був м'яз, який працював занадто старанно, тому всякий раз, коли я посміхалася, у мене з'являлася вм'ятина на підборідді. Поки я не говорю і не посміхаюся з відкритим ротом, я виглядаю нормально. Але варто мені посміхнутися або заговорити, як все моє обличчя спотворюється, а зазвичай у мене цього не було. Не робіть ботокс, будь ласка, філери для губ, добре, але не робіть ботокс, будь ласка. Ніколи".

Реагуючи на тяжке становище Микити, її передплатники висловлювали співчуття і поради, а деякі говорили, що піддавалися аналогічному лікуванню.

Нікіта Кімберлі
Нікіта Кімберлі

Один сказав: "Це вина ін'єктора. Переконайтеся, що ви провели своє дослідження. Я отримувала його протягом багатьох років і ніколи не мала проблем".

Інший висловив думку: "Я не божеволію, тому що отримала це сьогодні".

Одна людина запевнила її, що ефект буде тимчасовим, написавши: "не хвилюйтеся, він розчиниться!!"

Нагадаємо, що модель з 90-х повідомила про невдалу операцію.