Зірка OnlyFans і TikTok Марія Магдалина викликала переполох своїми надмірними косметичними операціями. Американка переслідувала мрію мати "найтовстішу вагіну в світі", а також "ніс Барбі" і операцію "котяче око".

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Прагнення мати найтовстішу піхву в світі було переможено, що поклало край питанню з незапам'ятних часів. Напевно.

У Біблії вважається, що Ісус сказав про Марію Магдалину, коли її побили камінням: «хто з вас без гріха, перший кинь в неї камінь».

Крім сучасних інтерпретацій священної книги, американська модель OnlyFans і TikTok, відома як Марія Магдалина, прославилася неймовірною і екстремальною трансформацією тіла, на яку вона витратила близько 73 000 фунтів стерлінгів на косметичну хірургію.

Популярні новини зараз
Водії хапаються за серце: на АЗС рекордне подорожчання Учні залишаться без відпочинку: школи скасовують осінні канікули 211 гривень за куб: українцям готують новий тарифний "сюрприз" У ТЦК запропонували альтернативу тим, хто не хоче потрапити на "нуль"
Показати ще

Витрачені гроші перетворили Мері з досить нормальної молодої людини в людину, яка мало не померла від небезпечної процедури. Вона приголомшила шанувальників, поділившись фотографіями того, як вона виглядала раніше.

Мері тепер може похвалитися "обличчям Барбі", про яке вона просила, а також жіночими геніталіями, які вона описує як "жіночий мішок для яєць".

Марія Магдалина
Марія Магдалина

Так як же вона досягла того моменту, коли тепер вона відома тим, що у неї самі надуті геніталії в світі, і стала вірусною сенсацією в соціальних мережах?

25-річна Мері зазнала неймовірну кількість трансформацій з моменту своєї першої процедури у віці 21 року.

Від грудних імплантатів до пересадки жиру, підтяжки брів, пластики носа, вінірів і ліпосакції.

Надмірна хірургія ледь не вбила її в якийсь момент під час операції по збільшенню її піхви.

Вона сказала The Sun: "Я майже померла під час [цієї] процедури. Мені довелося зробити два переливання крові. Лікар сказав, що я втрачаю так багато крові і сильно блідну. Він думав, що я помру".

Косметична хірургія часто викликає суперечки через пов'язані з нею потенційні ризики для здоров'я, але Мері наполягає на тому, що їй подобаються її перетворення, навіть якщо вона не бачить «кінцевої точки» своїх змін.

Це також викликає суперечки в екстремальних обставинах через проблеми з психічним здоров'ям залучених людей.

"Я буду продовжувати рости і рости. Поки я не помру, мені все одно. Для мене немає кінцевої точки", - сказала вона.

Її життя і трансформація в кінцевому підсумку принесли їй виліт з TikTok, а її обліковий запис був видалений за порушення правил змісту сайту.

Нагадаємо, що Белла Хадід похвалилася струнким тілом в пікантному вигляді.