Бізнес-леді і впливова жінка Емілі Сайк, 37 років, з Австралії, стверджує, що тролі часто говорять їй, що вона не повинна носити бікіні після народження дітей, але вона категорично не згодна.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Мати двох дітей і фітнес-інфлюенсер розповіла про те, чому вона виставляє напоказ свою фігуру в купальниках в Інтернеті незважаючи на те, що зазвичай кажуть: «мами не можуть носити бікіні».

Емілі Сайк, 37 років, з Австралії, на цьому тижні опублікувала в Instagram кілька знімків свого підтягнутого тіла в фіолетовому картатому бікіні.

Вона доповнила цей костюм холодними відтінками, фіолетовою сорочкою, шльопанцями і золотими сережками.

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну
Показати ще

Мама є творцем Emily Syke Fit і особистим тренером, а також може похвалитися 2,5 мільйонами онлайн-підписників.

Поряд з фотографіями, на яких бізнес-леді позує в різних гламурних позах, Емілі заявила своїм передплатникам, що відмовляється слухати, коли люди кажуть, що матерям не слід носити бікіні.

Вона написала: "Зараз я буквально живу в бікіні! Тут дуже жарко! Забавно те, що кожен раз, коли я ношу «кіні», я отримую коментарі на кшталт «Ти занадто стара, щоб носити бікіні», «одягнися» і «ти мама, тобі не слід це носити». - Хм. Яке відношення має вік або бути мамою до того, що ви носите? Давайте перестанемо вказувати іншим, що носити, що робити і ким бути! Нам так часто говорять бути собою, бути впевненими в собі і любити себе, але (коли) ми це робимо, ми закриваємося: «ви не повинні носити це», «ви не повинні робити це»... бла-бла. бла".

У Емілі є дочка, чотири роки, і син, два роки, і вона сказала, що завжди буде "я" і буде робити те, що хоче.

Вона додала: "Найголовніше, я хочу бути позитивним прикладом для своїх дітей, щоб їм було комфортно і впевнено бути собою!"

Шанувальники Емілі подякували їй за "важливе повідомлення" і відзначили її знімки в бікіні.

Емілі пропагує бодіпозитив і здоровий спосіб життя, але часто ділиться ненависними коментарями, які люди адресували її тілу після народження дитини.

У минулому році вона написала: "Спочивай зі світом, підтягнуте тіло, Фу, твоє тіло зіпсоване, стільки целюліту, нагадує мені, що у мене ніколи не буде дітей" - ось лише деякі з коментарів, які я отримувала про своє післяпологове тіло!"

Нагадаємо, що сучасних моделей висміяли за не свіжий образ на подіумі.