Стало відомо, що в мережі з'явилася інформація про те, що вся столиця була замінована, і все це на тлі можливого вторгнення Російської Федерації. У поліції вже спростували даний факт.

У середу, 16 лютого надійшло повідомлення про те, що весь Київ був замінований, але як пізніше виявилося, ця інформація не відповідає дійсності.

вибухотехніки, скріншот з відео
вибухотехніки, скріншот з відео

Про це заявили в поліції міста Київ. На електронну пошту Служби безпеки України прийшло анонімне повідомлення про замінування низки об'єктів у столиці.

На місце відразу ж відправили кінологів і вибухотехніків, щоб спростувати або підтвердити цю інформацію. На щастя, це виявилося брехнею.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Київ, фото: Знай.ua
Київ, фото: Знай.ua

При цьому, в Україні з'явилося ще одне свято-День єднання. Його впровадив президент України Володимир Зеленський після того, як західні ЗМІ назвали ймовірну дату вторгнення Російської Федерації в Україну.

Під час святкування на всіх будинках і будівлях України рекомендується підняти Державний прапор, а також додати до вашого вбрання на день жовто-блакитні стрічки.

вибухотехніки, скріншот з відео
вибухотехніки, скріншот з відео

Це на думку влади буде показувати те, що українців не зламати ніякими погрозами, і навіть у такі складні моменти ми готові об'єднатися.

Навіть незважаючи на те, що заяви про мінування будівель і об'єктів надходять чи не щодня, і більшість з них виявляються брехнею, українців просять бути більш пильними і обережними.

У Києві замінували ТРЦ, фото: PAVLOVSKY
У Києві замінували ТРЦ, фото: PAVLOVSKY

Нагадаємо, що чоловік" замінував " ТЕС, бо не впустили на екскурсію: образливому меснику світить до 6 років в'язниці

Раніше повідомлялося, що українцям дали поради, як врятуватися при мінуванні шкіл і ТРЦ без паніки-повна інструкція

Також, замінували мерію: зловмисник вимагає віртуальні гроші