Перший місяць весни для багатьох стане відкриттям не лише своїх власних сил, це буде час відновлення енергій, час нового народження та везіння у всіх сферах життєдіяльності людини.

Проте є народжені під тими чи іншими сузір'ями, для кого березень стане справжнім клондайком. Астрологи спрогнозували, що деякі зодіакальні знаки будуть перебувати на вершині успіху та везіння. Про це передає портал belnovosti.

Гроші. Фото: Youtube
Гроші. Фото: Youtube

Овен

Астрологи прогнозують, що Овнів очікує тривалий успіх у справах та кар'єрі. Представникам цього знаку слід зібратися і налаштуватися на роботу, а також проявити кмітливість та інтуїцію.

Близнюки

У березні 2022 року Близнюків очікує успіх, легкість та широкі перспективи підвищення на роботі. Очікуйте у березні значне підвищення зарплати.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень
Показати ще

Скорпіон

Нові можливості та успіх у всіх сферах життя відкриються для Скорпіонів. Початок нового буде вдалим, а ідеї відгукнуться у керівників та начальства, які нарешті помітять в вас цінного працівника.

Козеріг

У фінансах буде неймовірно таланити. Можливо, варто здійснити подорож з коханою людиною чи всією сім'єю, туди, де давно мріяли побувати.

Водолій

Експерти прогнозують і представникам цього знаку важливі події, та фінансові вливання, без яких подальший ріст був би неможливим. Їхній банківський рахунок зростатиме, як на дріжджах, а цілі та завдання вирішуватимуться з успіхом.

Нагадаємо, раніше ми писали, що астролог Наталя Верхуша заявила, що дуже важливо розуміти, як треба відпочивати.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Альбіна Пономаренко розповіла, коли в лютому найкраще відкривати бізнес.

Також "Знай.ua" писав, що найкращі фільми і серіали на День святого Валентина: рівень романтики буде зашкалювати