Поліція отримала дивний телефонний дзвінок від переляканої домовласниці, яка виявила несподіваного гостя, який зручно влаштувався в її будинку.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Жінка була приголомшена, коли, повернувшись додому, виявила, що її будинок зруйнований диким вепрем, який відпочивав на її дивані.

Неназвана жінка сказала, що відкрила двері своєї вітальні і побачила величезну тварину, що відпочиває в її будинку в Хагені, Німеччина, 4 лютого.

Кабан, який знаходився всього в 10 футах від жінки, настільки влаштувався, що не помітив її, коли вона вперше відкрила двері.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили
Показати ще

Поліція повідомила, що домовласник негайно закрив двері, і поліцейські поспішили на місце події після того, як були попереджені про випадкове вторгнення.

Поліція
Поліція

"Кабан розбив меблі і зручно влаштувався на дивані у вітальні", - йдеться в заяві поліції Хагена.

"Ймовірно, він проник на перший поверх через двері внутрішнього дворика. Коли двері зачинилися, він опинився в пастці".

Разом офіцери та уповноважений мисливець обговорили, як вони можуть вивести 132-фунтову тварину з її будинку, не піддаючи її стресу.

На щастя, це виявилося простіше, ніж вони думали, і врешті-решт кабан вибрався назовні після того, як вони відкрили двері.

За словами поліцейських, небезпечна тварина перестрибнула через паркан.

Кабан
Кабан

Поліція Хагена повідомила: "У цей час року кабани захищають своїх дитинчат від ворогів. Не наближайтеся до молодих тварин, тримайте їх на відстані. А якщо вони з'являться у вашій вітальні, викликайте поліцію!.

Повідомлялося, що дикі свині були включені в список 100 найнебезпечніших екзотичних інвазивних видів по всьому світу.

Вважається, що вони становлять загрозу для людини у вигляді смертельних нападів, а також відомі як розповсюджувачі хвороб.

Нагадаємо, що олень несподівано напав на блогера з кущів.