Герцогиня Кембридж хотіла, щоб деталі її весільного плаття були повною несподіванкою до того моменту, коли вона, нарешті, піде до вівтаря, щоб вийти заміж за принца Вільяма.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Повідомляється, що герцогиня Кембриджська залишилася «в сльозах», коли після приголомшливої церемонії у Вестмінстерському абатстві більше десяти років тому стала відома ключова деталь дня її весілля з принцом Вільямом.

Як майже кожна наречена, Кейт Міддлтон хотіла, щоб деталі її весільного плаття були сюрпризом, коли вона, нарешті, піде до вівтаря 29 квітня 2011 року.

Тим не менш, є відомості, що дизайнером є Сара Бертон Олександра Маккуїна, яку вибрала герцогиня.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон

"Міддлтон сподівався зберегти ім'я Бертона в таємниці до весілля", - написало видання в своїй статті в той час, незважаючи на розкриття секрету.

Виступаючи в документальному фільмі Channel 5 "Секрети королівських кравців", королівський експерт Кеті Ніколл розповіла, як сильно це засмутило майбутню герцогиню.

Вона сказала: "Я думаю, що за лаштунками це викликало сльози в палаці, тому що Кейт зробила все можливе, щоб зберегти весільну сукню в секреті. Джерело в сфері моди сказав, що сукня буде поєднанням власних дизайнерських ідей Міддлтон і глибоких знань і розуміння Бертон високої моди".

Бертон заперечував свою причетність, поки вона не була офіційно оголошена дизайнером у день весілля, де вона була присутня, щоб допомогти стилізувати сукню Кейт.

Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон

Дизайнер весільних суконь Керолайн Кастільяно каже, що це велике відкриття все одно було особливим, незважаючи на те, що ім'я дизайнера просочилося в мережу.

Сара використовувала традиційну майстерність Carrickmacross, щоб зробити сукню, техніку, що піднімається до 1800-х років, щоб представити "щось старе".

Нагадаємо, що у мережі показали, в кого була закохана Кейт Міддлтон в юності.