Володимир Жириновський у важкому стані, у російського політика вражений головний мозок. Про це повідомляє телеграм-портал 112.

Лідер російської партії "ЛДПР" Володимир Жириновський заразився коронавірусом і був направлений в Центральну клінічну лікарню. Відзначається, що у Політика серйозно вражені легені.

Фото: Жириновський, glavcom
Фото: Жириновський, glavcom

Згодом з'явилася інформація, що Жириновський перебуває на кисневій терапії через апарат штучної вентиляції легенів. Крім того, лікарі діагностували у глави ЛДПР серйозні запальні процеси в головному мозку і тепер він знаходиться під пильним наглядом лікарів.

Володимир Жириновський. Фото: скріншот youtube
Володимир Жириновський. Фото: скріншот youtube

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

При цьому в його партії не коментують цю інформацію. У ЛДПР відзначають, що він на поправці і навіть веде політичну діяльність з лікарні.

Важливо підкреслити, що останнім часом Володимир Жириновський не з'являвся на публіці. Також перед Новим роком політик заявляв, що вісім разів прищепився від коронавірусної інфекції.

Нагадаємо, Володимиру Жириновському" приснився " напад на Україну, пригрозив надпотужною зброєю:"закінчити війну за 30 хвилин".

Портал Знай.uа повідомляв, що помер Леонід Куравльов-зірка "Іван Васильович змінює професію"і " Бригада". Пішов з життя великий радянський і російський актор Леонід Куравльов.

Також Знай повідомляв, що пішов з життя режисер Віктор Мережко: його фільми знають мільйони. Про загибель чоловіка повідомив Союз кінематографістів Росії. Причина загибелі відомого радянського актора і режисера невідома.