Наташа Краун витратила понад 110 000 фунтів стерлінгів у своєму прагненні мати "найбільшу попу в світі". Але тим вона щосили намагається знайти любов, будучи самотньою протягом останніх семи років.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Жінка, яка хоче "найбільшу попу в світі", сказала, що це заважає їй зустрічатися з чоловіками.

27-річна Наташа Краун витратила 150 000 доларів на досягнення своєї мети, зробивши п'ять бразильських підтяжок сідниць (BBL).

27-річна сербка вважає, що коли справа доходить до її сідниць, то «чим більше, тим краще».

Популярні новини зараз
Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього
Показати ще

Однак її великі мрії про свою велику попу означали, що її особисте життя постраждало, оскільки останні сім років вона була самотня.

Наташа
Наташа

Говорячи з Hooked on The Look на YouTube, Наташа сказала: "Мої останні відносини були сім років тому. Я досить екстремальна, тому я думаю, що люди бояться мене. Це страшно для чоловіків. У тебе є моя особистість, моє тіло і все інше. Це екстремально".

Говорячи про своє бажання мати найбільшу попу в світі, Наташа пояснила: "У мене буде найбільша попа в світі. Це моя мета, і я збираюся її досягти. Коли мені було 20 років, я зробила свою першу операцію, і це була BBL. Я зробила свою останню бразильську підтяжку сідниць місяць тому, і вона була п'ятою. І скоро у мене буде шоста".

BBL включає хірурга, який видаляє жир з однієї частини тіла і перекачує його в попу.

Наташа
Наташа

Щоб набрати необхідні 20-25 кг зайвого жиру, необхідні для операції, Наташа сиділа на дієті з високим вмістом калорій, харчуючись такими продуктами, як макарони, піца, гамбургери і Nutella.

На шоу Наташа була призначена на побачення наосліп з хлопцем, який зізнався, що був «шокований» всім цим.

На жаль, у пари не було романтичного потягу, але Наташа була досить щаслива, щоб спробувати.

Нагадаємо, що Ченнінг Татун викликав огиду у жіночої аудиторії.