Про це вона розповіла у програмі «Суть подій» для каналу Знай.ua.

Катерина Котенкова відзначила кризову ситуацію в Україні. При цьому, додала вона, суми на ремонт доріг збільшили на 1000%, 90 нардепів-мільйонерів отримали компенсації з бюджету за оренду житла, а пенсію українцям нема чим платити.

«Ціни на все буквально нокаутують, а платіжки за опалення викликають панічні атаки. У будь-якій боротьбі за владу та гроші, що в нашій країні майже завжди одне й те саме, народу відводиться у кращому разі роль масовки», - заявила Катерина Котенкова.

Журналістка прокоментувала паніку українців на тлі новин про можливу повномасштабну війну. На її думку, нічого боятися, бо війна почалася ще у 2014 році, наші військові захищають нас, а нам треба триматися і не собачитися між собою.

«А велика війна в Україні потрібна тим, хто намагається врятувати свій рейтинг у своїх країнах. Рейтинг президента США Байдена падає. Рейтинг прем'єра Британії Джонсона падає. Рейтинг прем'єра Канади падає. Усі вони продовжують нагнітати ситуацію», – вважає Катерина Котенкова.

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього
Показати ще

При цьому, за словами журналістки, наша влада також винна в нинішній ситуації, оскільки не зробила нічого, щоб попередити її, наприклад, все літо чекали на зниження цін на газ, а тепер спостерігаємо енергетичну кризу. Також вона додала, що паніка у народу підвищується через неправильну комунікацію влади з українцями.

«Президентський заклик не скуповувати гречку – це дуже мало корисної інформації. Адже відсутність нормальної інформації провокує паніку. Комунікація з українцями не та», - вважає Катерина Котенкова.

Як повідомляв Знай.ua, Попенко розповів, на скільки зросте тариф на газ.

Також Знай.ua писав про те, що Рибалко попередила, що українці можуть масово залишитися без роботи.