Багато з нас не просто обожнюють котиків і собачок, а й готові жити разом зі своїми улюбленцями, доглядати за ними та балувати.

Нерідко буває, що господарі котиків "скаржаться", мовляв, котики поводяться неналежним чином. В Telegram-каналі вирішили дати пораду не господарям, а їхнім улюбленцям, щоб не виникало проблем з адаптацією у новій родині.

Домашні улюблениці - коти. Фото: Youtube
Домашні улюблениці - коти. Фото: Youtube

Отже, що ж радять котикам знаючі двоногі:

- Не потрібно кидати всі свої справи та навіть солодкий денний сон і скакати як кінь на кухню, кожен раз, коли господар туди йде. Може він посуд мити йде. Двадцятий раз на день!

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

- У туалеті господареві не потрібні спостерігачі. Ніколи не потрібні! А якщо лежати й чекати його під дверима, то можна отримати ними по лобі.

- Господар не потоне у ванні та повернеться звідти, як тільки зможе. І не треба перевіряти чи не потонув він.

Домашні улюблениці - коти. Фото: Youtube
Домашні улюблениці - коти. Фото: Youtube

- Ваша смачна і чиста вода завжди є на кухні біля мисочок з їжею. Так, вона завжди чиста. І нема чого вести господаря у ванну і просити набрати його води у велике відро, щоб всі, вмираючі від спраги з нього напилися.

- Якщо двері зачинені, то вони зачинені! І ні, відкривати господар її не буде.

- Кактуси їсти не можна. І спати на них теж не варто намагатися. Але, якщо ви практикуєте йогу, то можна.

- Якщо вранці бігти на кухню, плутаючись під ногами у господаря, то сніданок швидше не настане, а ось травма господаря або всього кота цілком собі запросто.

- Пилососи і фени не їдять котів.

- Якщо господар дістав відро, ганчірку, віник та інші цікаві предмети, то це не означає, що господар хоче гратися. А маніпуляції з постільною білизною - це не котячий квест і не треба носитися по ліжку як наскипидарений!

Нагадаємо, раніше собак без розпізнавальних нашийників почнуть відловлювати за допомогою дронів

Як повідомляв портал "Знай.ua", експерти дали поради, як подбає про здоров'я свого улюбленця.

Також "Знай.ua" писав, що як дізнатися, наскільки велелюбна кішечка і пустила вона вас в сім'ю.